Méně sladká a lehce hořká medovina z nabídky Jirky Slámy z Vysočiny. Lahodné chuti je docíleno výluhem z mandlí a přírodního mandlového aroma. Mandlová medovina vyhrála soutěž Regionální potravina Kraje Vysočina roku 2010.
Naše ochutnávka: "Stejně jako u original, vysoká čistota medoviny. Vůně méně aromatická, lehce medová, spíše neutrální. Po vložení od úst si budete muset na mandlovou chuť chvilku počkat, až se medovina zahřeje, tedy začátek je takový neutrální, ale postupně ta chuť mandlí přichází a sílí. Nejvíce mandle cítím "na ocasu", tedy po spolknutí medoviny a následné dochuti. A ty mandle zůstanou poměrně dlouho na jazyku i po spolknutí. U této medoviny doporučuji v ústech opravdu ponechat co nejdéle a strouhat medovinou jazyk - nepolykat, tam vidím požitek z této medoviny, kdy přijde zahřátí, oživení obsahu - taková čerstvost přijde a následně mandle, a zase mandle a pořád mandle."
Složení: voda, med, přírodní mandlové aroma, směs bylin a koření, chmel, kvasinky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.