složení: voda, med, sušený květ a čerstvý plod bezu černého, kvasinky
Vyrobeno podle receptury ze staré včelařské knihy. K výrobě šarže byl použit sušený květ a čerstvý plod bezu černého. Neobsahuje žádné další koření. Chuť bych přirovnal jako pohled na krásnou dívku, nad jejíž dlaní se vznáší včelka.
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MP
Machara Petr
Nevšední zážitek a zkušenost. Jedno z nejlepších medových vín které jsem měl tu moznost ochutnat. Velice jemné s květovou chuti
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Včelařím jinak. Jak? Jak mě naučil pan PaedDr. Vladimír Slanař. Med zpracovávám s největší pečlivostí. Medoviny vyrábím postaru. Podle receptur paní Mgr. Evy Slanařové. Vlastní med, koření, voda, kvasnice. Prostě bez chemie, cukru, lihu, aromat a barviv, bez vaření, za studena. Smícháš to, zkvasíš to, stočíš to, piješ to... Chutná to!
Vypadá to jednoduše. Ale celé je to na delší vyprávění.
Radomír Dvořák, Včelařství & medovinařství