Tato medovina – medové víno bylo vyrobeno z vysoce kvalitního medu studenou cestou. Alkohol v něm vzniká přírodním vinným kvašením. Medovina – medové víno si tedy zachovává všechny blahodárné vlastnosti medu.
Oak Aged – je velice suchá medovina, která zraje společně s dubovým dřívím, jež zvýrazňuje medovou chuť a dodává zlatavou barvu.
Po dobu zrání se v kořeněné medovině navíc dlouhou dobu maceruje bohatá směs staročeského i vánočního koření (hřebíček, skořice, .....) Koření dodává medovině zajímavou jemnou chuť i aroma.
Tato medovina - medové víno se dá pít vychlazené, nebo při pokojové teplotě, ale mnohem zajímavější je ohřáté na cca 40°C - 50°C s plátkem pomeranče.
Lidé si ji oblíbili hlavně na podzim a v zimě, kdy její vůně a podmanivé aroma navodí příjemné pocity domova a pohody.
Doporučujeme ji pít ohřátou na cca 40°C - 50°C - 60°C do širší skleničky, třeba whiskovky, s plátkem pomeranče nebo citrónu.
Složení: voda, med, směs bylin a koření, kvasinky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.