Kód: 550 | Značka: Mjødgard

Mjodgard - Medovina "Harald Blåtand" kořeněná 0,5l

585 Kč 483,47 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

Haraldova královská medovina se maceruje se středomořským kořením. Vůně, která medovinu jasně charakterizuje. Kořenící složení medoviny dává příjemný chuťový zážitek. Sladkost je jemně vyvážena pikantní chutí a dostatkem kyselin, aby se kombinace neznechutila. Má velmi dlouhé a komplexní aroma a v chuti je to výrazná medovina.

Kategorie: Medoviny
Kategorizace: Metheglin
Typ Medoviny: Kořeněné a bylinné
Druh Medoviny: Kořeněné a bylinné
Typ Obalu: Láhev
Země Původu: Dánsko
Výrobce: Mjødgard
Obsah Alkoholu: 14,5%
Objem: 0,5l
Složení: voda, dánský med, jablka, skořice, hřebíček, kardamom, zázvor, kvasinky, obsahuje siřičitany
Cena za 1L: 1170kč

Haraldova královská medovina se maceruje se středomořským kořením. Vůně, která medovinu jasně charakterizuje. Kořenící složení medoviny dává příjemný chuťový zážitek. Sladkost je jemně vyvážena pikantní chutí a dostatkem kyselin, aby se kombinace neznechutila. Má velmi dlouhé a komplexní aroma a v chuti je to výrazná medovina.

 

Složení: voda, dánský med, jablka, skořice, hřebíček, kardamom, zázvor, kvasinky, obsahuje siřičitany

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

 

Mjødgård je minipivovar, který se specializuje na vaření medoviny. Máme pivovar v Dalby, na hranici mezi obcí Stevns a Faxe. Náš pivovar je vyzdoben v historickém prostředí, v jedné ze starých likérových hal Heering. Pivovar založil Odd Castmar v roce 2008 v Djurslandu. V lednu 2018 jsem (Thomas Priiskorn) převzal Mjødgård a dnes jsem vlastníkem a sládkem Mjødgårdu.

V souvislosti se změnou vlastníka se pivovar přestěhoval na východní Zéland, nejprve se sídlem ve Stevns a po 15 měsících tam jsme jej přestěhovali do Dalby do nějakých větších prostor. Odtud se dodnes vaří naše gurmánská medovina. Celá myšlenka a vize Mjødgård je vařit medovinu té nejvyšší kvality. Chceme vařit gurmánskou medovinu a vidíme se jako součást nové severské kuchyně. Pivovar pracuje s autentickým a tradičním přístupem k vaření piva, který se používá již od doby Vikingů a pravděpodobně ještě dále. Můžete si přečíst mnohem více o našich vizích, surovinách atd. v základních nabídkách.