Jednodruhové Medoviny
Přírodní jednodruhové medoviny se vyrábí z medu jednoho typu rostliny. Často se jedná o květy stromů, jako je Lípa, Jedle, Kaštan atd... nebo také luční či polní rostliny jako je Slunečnice nebo Černý bez.
Dle české legislativy se za jednodruhový med považuje med, s minimálním podílem 60% medu z dané rostliny.
Nejprodávanější

Akátové háje jižního Slovenska odkrývají přerod květu do průzračného medu. Staroslovanská medovina světlá má díky němu typickou medovou chuť a vůni s nádechem čerstvě...

V hustých lesích je cítit omamná vůni jehličí. Bzukot včel dává na známost, že šikovnost a zručnost včelaře přetvoří horský medovicový med na Staroslovenskou tmavou Medovinu.

Tmavá medovina s hořkými a sladovými složkami. Vyrobeno z kaštanového medu.

Sladká, květová medovina s těžkým a intenzivním charakterem. Vyrobeno z medu z pomerančových květů.