Ovocné Medoviny
Ovocné medoviny je možné vyrábět několika způsoby. Nejběžnějsí je macerování ovoce v medovém základu a společné kvašení. Takové medovině se říká Melomel.Také je možné vyrobit přírodní medovinu a poté do ní přilít čistou ovocnou šťávu, takové medovině se říká "Infused".
Každý způsob výroby má své výhody i nevýhody a pokaždé bude medovina chutnat trochu jinak.
Nejprodávanější

395 Kč
(326,45 Kč bez DPH)
Blutadler, neboli Krvavý orel, je suchá medovina, která vzniká macerací třešní v medovině z lučního medu.

Metwabe - Medovina "Guten Morgen" kávová 0,75l
330
405 Kč
(334,71 Kč bez DPH)
S celými kávovými zrny značky „Mak Kaffee“. Specialita pro každého milovníka kávy