Historie naší rodinné firmy – Včelařství Sláma začíná v roce 2000. Při výrobě medoviny dbáme na zachování tradičních postupů, avšak využíváme k tomu i moderní technologie, abychom docílili produktů té nejvyšší kvality.
Méně sladká a lehce hořká medovina z nabídky Jirky Slámy z Vysočiny. Lahodné chuti je docíleno výluhem z mandlí a přírodního mandlového aroma. Mandlová medovina vyhrála soutěž...
Méně sladká a lehce hořká medovina z nabídky Jirky Slámy z Vysočiny. Lahodné chuti je docíleno výluhem z mandlí a přírodního mandlového aroma. Mandlová medovina vyhrála soutěž...
Méně sladká a lehce hořká medovina z nabídky Jirky Slámy z Vysočiny. Lahodné chuti je docíleno výluhem z mandlí a přírodního mandlového aroma. Mandlová medovina vyhrála soutěž...
Základní druh medoviny od Jirky Slámy z Vysočiny. Dlouhodobým zkoušením vznikla lahodná zlatavá medovina s obsahem alkoholu 13 %. Lahodnou chuť medovině dává i výluh ze 14-ti...
Základní druh medoviny od Jirky Slámy z Vysočiny. Dlouhodobým zkoušením vznikla lahodná zlatavá medovina s obsahem alkoholu 13 %. Lahodnou chuť medovině dává i výluh ze 14-ti...
Základní druh medoviny od Jirky Slámy z Vysočiny. Dlouhodobým zkoušením vznikla lahodná zlatavá medovina s obsahem alkoholu 13 %. Lahodnou chuť medovině dává i výluh ze 14-ti...
Složitou práci měl Jirky Sláma z Vysočiny při ladění Skořicové medoviny, ale povedlo se. Tato Skořicová medovina vyhrála soutěž Regionální potravina kraje Vysočina v roce 2018.
Složitou práci měl Jirky Sláma z Vysočiny při ladění Skořicové medoviny, ale povedlo se. Tato Skořicová medovina vyhrála soutěž Regionální potravina kraje Vysočina v roce 2018.
Složitou práci měl Jirky Sláma z Vysočiny při ladění Skořicové medoviny, ale povedlo se. Tato Skořicová medovina vyhrála soutěž Regionální potravina kraje Vysočina v roce 2018.