Medoviny Dvořák
Webová stránka značky: Medoviny Dvořák
Včelařím jinak. Jak? Jak mě naučil pan PaedDr. Vladimír Slanař. Med zpracovávám s největší pečlivostí. Medoviny vyrábím postaru. Podle receptur paní Mgr. Evy Slanařové. Vlastní med, koření, voda, kvasnice. Prostě bez chemie, cukru, lihu, aromat a barviv, bez vaření, za studena. Smícháš to, zkvasíš to, stočíš to, piješ to... Chutná to!
Vypadá to jednoduše. Ale celé je to na delší vyprávění.
Radomír Dvořák, Včelařství & medovinařství

Vyrobeno podle vlastní receptury. Vedle jeřabinového aroma se v chuti objevila poměrně intenzivní hořkost. Vznikl tak zajímavý digestiv, "lehký", co do obsahu alkoholu, ale...

Vyrobena podle vlastní receptury. Každá medovina nemusí být jen sladká... V koření převládá skořice, hřebíček, navíc obsahuje větší množství chmele. Současná šarže je...

Vyráběna podle převzaté receptury. Tradiční, klasická medovina. Díky použitému koření (převládá skořice, hřebíček, vanilka, badyán - tj. perníkové koření) je vhodná k ohřevu....

Excelentní medovina připomínající jemný vermut. Svěží a mimořádný nápoj z medu. Sametový vinný bouquet. Kořeněné především zázvorem a muškátem.
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem